2017. november 28., kedd

Samsung Galaxy A5 16GB Silver Független - Jelenlegi ára: 36 500 Ft


Fém és üveg tökéletes összehangja 
Fedezd fel a Gorilla Glass szolíd, de mégis lenyűgöző kialakítását. Élvezd keskeny keretet, mely minden körülmények között kényelmes fogást biztosít kedvenc Galaxy A telefonodnak.
Kiváló teljesítmény 
Lenyűgöző gyorsasággal tudsz akadásmentesen filmezni, zenét hallgatni és egyszerre több alkalmazást is futtatni. Az LTE Cat. 6 pedig egy magasabb szintre emeli a letöltés élményét.
Tisztább és élesebb képek 
Az f/1. 9-es kamerarekesznek köszönhetően mind az előlapi, mind a hátlapi kamera tiszta képeket készít - még rossz fényviszonyok között is. Használd a hátlapi kamera OIS funkcióját és készíts az eddigieknél minőségibb videókat. Ragadd meg a fontos pillanatokat a gyors kamera funkcióval, melyet a Home gomb kétszeri megnyomásával érhetsz el.
Egyszerű fizetés mobillal 
Fizess egyszerűen és gyorsan a telefonoddal! Csak érintsd oda készüléked a kártyterminálhoz és a fizetés máris megtörtént.
Továbbfejlesztett biztonság 
Használd az egyerű, de annál biztonságosabb ujjlenyomat felismerő rendszert telefonod feloldásához és a Samsung fiókod igazolásához.
Erősebb teljesítmény 
A nagyobb akkumulátor kapacitásnak köszönhetően zökkenőmentesen nézheted kedvenc HD videóidat, játszhatsz a játékokkal és streamelheted a kiváló minőségű audiotartalmakat. A gyors töltő funkcióval pedig villámgyorsan 100%-ra töltheted a készüléket.
Samsung SM-A500FU Galaxy A5 android 6. 0. 1 


Jelenlegi ára: 36 500 Ft
Az aukció vége: 2017-12-19 19:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése