2021. június 26., szombat

10 ml Citrom illóolaj - Jelenlegi ára: 1 040 Ft


Gyártó:
Ancient
EAN Kód:
5055796528493
Cikkszám:
EO-12
Naturia Minőség Garancia:
12 hónap cseregarancia
Meggondoltam Magam Garancia:
20 nap elállás
Méretek:
2x2x6 (cm), ,
Feldolgozási idő:
3 nap
A Citrom illóolaj főleg a kozmetika területén sokoldalúan használható olaj. Hatékony a zsíros bőr és eltömődő pórusok tisztítására, csökkenti a haj zsírososdását, és a törékeny körmök, valamint a narancsbőr ápolására is ajánlott.
Latin név: Citrus Limon
Anövény felhasznált része: Gyümölcshéj
Forrás: Olaszország
Extrahálási módszer: hideg expresszió
A citrom illóolaj erőteljes, friss illattal rendelkezik, és hideg expresszióval nyerik ki a citrom gyümölcs héjából. Ez az olaj frissíti az elmét, és javítja a koncentrációt, ezért gyakran használják az irodák és bankok levegőjének illatosítására. Segít a reuma, az ízületi gyulladás és a köszvény kezelésében. Számos bőrproblémát hatékonyan, pédául a tályogokat és a pattanásos bőrt. Erősíti az immunrendszert, és tisztítja a testet és az elmét.
Aroma diffúzorban használva a megfázás, a fejfájás és influenza kezelésére is használják. Segítségünkre lehet olyan mentális megbetegedésekben, mint a depresszió, a stressz, a letargia és a fáradtság. Arra is használható, hogy megszabaduljon a másnaposságtól.
Fürdőbe vagy masszázsolajba csepegtetve enyhíti az emésztőrendszeri problémákat, a reumát, a fáradtságot, a depressziót és a stresszt.
A citrom Indiában és Kínában őshonos, és a keresztes hadjáratok során hozták Európába. Mivel a gyümölcsben nagy mennyiségű A, B és C vitamin található, naponta adtak a tengerészeknek a skorbut, a szemproblémák és egyéb vitaminhiányos állapotok megelőzésére. A citromtermesztés Európában Genfben kezdődött a tizenötödik század közepén. Később Komonusz Kristóf vitte át Amerikába. A citromot főleg dísznövényként és gyógyszerként használták. Csak jóval később kezdték el használni főzéshez, ízesítéshez.
Minden illóolajunk szakszerűen választják ki, és tesztelik a tisztaságát annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú minőségi követelményeknek.
Illóolajaink az egyik legjobb minőségűek a piacon.

Jelenlegi ára: 1 040 Ft
Az aukció vége: 2021-06-27 00:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése