2020. július 29., szerda

Lego Ninjago 5005257 Exclusive Minifigure Collection Bontatlan, Új, Limitált Különlegesség!!! - Jelenlegi ára: 9 880 Ft

Lego Ninjago 5005257 Exclusive Minifigure Collection (Ninjago Exkluzív Minifigura Gyűjtemény), GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!!  Gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.
 
Meglepetésnek kitűnő, mivel nem volt kapható a boltokban, gyűjtőknek és a "mit vegyek Neki, már mindenféle legója van" dilemmában lévőknek kimondottan ajánlom.
Ha olyan ajándékot keres, ami LIMITÁLT KIADÁSÚ vagyis "nem jön szembe akárhol", pláne nem figyel nagyáruházak és játékboltok polcain, akkor jó helyen jár!
Ez egy olyan doboz, amit nyugodtan adhat ajándékba bármelyik korosztály tagjának, minden gyűjtemény értékes darabja lehet, de jól mutat akár egy munkahelyi íróasztalon is. Az értékét mindig tartani fogja, különösképpen, ha bontatlanul őrzik meg az "utókor" számára, de mutatós egy kis Legoplatformra összerakva is.
A 2018-ban kiadott  NINJAGO  szett dobozának mérete 18, 5x12, 5x3 cm, amelyből kiemelhetünk 4db különleges és ritka figurát úgymint: Jay, Nya, Harumi és Mohawk.   
 Mutatós kis legókészlet és mivel teljesen új, gyerekeknek nyugodtan odaadható. 3 éves kor alatt szülői felügyelettel ajánlom, a kis alkatrészek miatt.
Kitűnő ajándékötlet, ajánlom minden legó rajongónak, gyerekeknek, gyűjtőknek és a Nekik különleges ajándékot keresőknek!
Tisztelt Vásárló!
A személyes átvétel Budapesten MINDEN NAP az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill.  HETI KÉT NAP Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) is lehetséges.
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat. Ha egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet, nézze meg a többit is az oldal alján a többoldalas galériában, biztosan talál még az Ön számára érdekeset közöttük, üdvözlettel:
EXTRALEGO


Jelenlegi ára: 9 880 Ft
Az aukció vége: 2020-07-29 22:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése