2020. július 29., szerda

Rostfrei Régi bicska, kés saját tokban (9) 1 Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 302 Ft

Rostfrei  Régi bicska, kés saját tokban . Képek szerinti állapotban. Méretei a vonalzó mellett látható. Minden látható, amit tudni lehet róla. Postázom is.  
Az alábbi pár sort kérlek olvasd el mielőtt licitálsz:
Licitálás előtt:
Megkérek minden kedves licitálót, hogy a licit elküldése előtt kérdezzen. Utólag sokkal kellemetlenebb magyarázkodni.
Garancia:
A termékeim között csak használt temékek vannak, így azokra a megtekintési garancián túl nem tudok egyéb garanciát vállalni. Ez vonatkozik a postai vételre is. Amennyiben kibontás után nem felel meg a termék és 3 napon belül visszaküldi, úgy a vételárat visszautalom, amennnyiben a termék ugyanolyan állapotban kerül vissza hozzám, mint ahogy küldtem.
Licitálás után:
Megkérem a nyertes vevőt, hogy az utolsó nyertes licit után 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot és legkésőbb 10 napon belül rendezzük le az adás. -vételt. Ellenkező esetben a hozzáállást egy negatív minősítéssel tudom honorálni.  A levélben kérem minden esetben tüntesse fel milyen módon kéri a szállítást. Pontos cím, és átvételi hely megjelöléssel. Az adatok bitokában tudok csak utalandó összeget írni. Az első levelében ha ezeket leírja , nem kell fölösleges köröket futni. Mindenképpen tüntessen fel számlázási címet is, ha a kézbesítési cím nem háznál történik.   Inkább email, de telefonon is sokszor elérhető vagyok. Ha nem veszem fel visszahívom. Mindenkinek jobb, ha gyorsan zárul egy tranzakció.
Utalás esetén minden esetben kérem a közlemény rovatban feltüntetni a felhasználó nevet és a Vatera szót.  
Természetesen minden eladott termékemről számlát állítok ki. Amennyiben a számlázási cím eltér a Vaterán megadottaktól azt kérem legyen szíves előre jelezni.
Licitösszevárás lehetséges, de az első nyertes licit és utolsó nyertes licit között, kérem ne teljen el 3 hétnél több idő. Sajnos a helyi adottságok miatt nem tudunk termékeket hónapokig tárolni.
Szállítás/ Átvétel:
Az átvétel történhet személyesen Gödöllőn, vagy Pesten előre egyeztett időpontban az általunk megadott XVII-ik, vagy III-ik kerületi címen. Minden más címen való személyes átadás nem megoldható.
Az átvétel történhet postán - futárral - csomagautomatával stb.  
A megnövekedett termékindítások, vásárlások miatt kizárólag az alábbi árakon és lehetőségekkel tudunk csomagot küldeni. Kérem ezt vegyék figyelembe licit előtt, hogy mindenkinek ennyi az egyszerűség kedvéért, ezek a díjjak normál súlyú és terjedelmű csomagokra értendők. Csomagonként eltérő lehet.
MPL házhoz 5 kg-ig  1. 630. -   (Terjedelmes és súlyfüggő)
MPL automata            kb.   899. - (súlytól függ)
Foxpost                         799. -    (foxpost árakon)
Postai levél ajánlottan   800. - (kizárólag képeslapokat , vagy kisebb papírrégiségeket küldünk)
A postai díjjak csomagonként változhatnak.
Törékenyt kizárólag értékbiztosítva és törékenyként vagyok hajlandó postázni a rossz tapasztalatok miatt. Törékenyt futárral nem küldök, csakis külön kérésre!
Csomagolás:
Minden esetben alaposan becsomagolom a terméket, hogy ne sérüljön. de sajnos a két lábbal való taposásra nem tudok garanciát vállalni.
Köszönöm a megértést
Jó licitálást!

Jelenlegi ára: 302 Ft
Az aukció vége: 2020-07-30 06:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése