2020. július 31., péntek

SA8™ All Fabric Bleach Fehérítő 1kg - Jelenlegi ára: 4 600 Ft


Fokozza normál mosóporának erejét ezzel a sokoldalú szerrel, amely oxigén-alapú fehérítővel távolítja el a foltokat, teszi ragyogóvá a fehér ruhákat és tisztítja a színes anyagokat (a selyem és gyapjú kivételével). Kiválóan megfelel előáztatáshoz, és biztonsággal használhatja az otthonában más célra is, például foltok eltávolításához a bögrékről és teáskannákról, illetve felületek és csempék tisztításához.
Mosóhatás fokozásához adagoljon 10 ml szert egy mosógépadaghoz. A legjobb eredmények elérése érdekében 60°C-os vagy magasabb vízhőmérsékleten alkalmazza.
Előáztatáshoz adagoljon 5 ml szert 2 liter forró vízhez. Minimum 30 percig hagyja beáztatva, majd mossa ki hagyományos módon.
Bögrék tisztításához töltse meg a bögrét vagy teáskannát forrásban levő vízzel, adjon hozzá 5 ml Fehérítő- és tisztítószert, és hagyja állni legalább egy órán át. Az oldatot öntse ki, és öblítse át alaposan.
Univerzális tisztítószerként munkapultok, falicsempék és mosogatók tisztításához szórja a port szárazon a felületre, dörzsölje át egy nedves ruhával vagy szivaccsal, majd öblítse le.
Figyelmeztetés:
Ne használja gyapjú vagy selyem anyagokhoz.
Ne használja klór-tartalmú fehérítővel.
1kg


Jelenlegi ára: 4 600 Ft
Az aukció vége: 2020-08-01 04:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése