2020. július 30., csütörtök

Lorelli MiniMax kombi ágy 72x190 - White / Fehér - Jelenlegi ára: 114 990 Ft

2019. 12. 20-tól leadott rendelések 2020. 01. 06-án kerülnek feldolgozásra.
Megértésüket köszönjük!
Márka:
Lorelli
Korcsoport:
Újszülött kortól
Színvariációk:
fehér
Lorelli MiniMax ringatható kombi kiságy
Íves kialakításával, egyszerűségével, s ringató funkciójával, amely a nehezebb estéken elringatja babánkat, a szülők kedvence lesz a Mini Max kiságy!
A Lorelli márkáról: kiválóan személyre szabható, széles színválasztékkal rendelkező pénztárcabarát termékeket kínál, amiket legtöbb vásárlónk előszeretettel választ.
Figyelem!
Bútoraink készlethiány esetén előrendelhetőek. Ebben az esetben a várható beszerzési idő 2-6 hét, amelyről ügyfélszolgálatunk tájékoztat Téged! Természetesen ezt az időt próbáljuk lerövidíteni, hogy minél előbb kiszállíthassuk számodra a választott terméket!
Lorelli MiniMax ringatható kombi kiságy
A MiniMax kiságy különlegessége, hogy a kiságy önmagában is használható, hiszen könnyedén levehető az ifjúsági ágyról, s bárhová helyezhető. A több gyerekes családoknak is szívből ajánljuk, hiszen kettéválasztva a kiságyat, s az ifjúsági ágyat, egyszerre két gyerek is használhatja.
Kényelmesen használható az első percektől kezdve iskolás korig! Ha már nagyobb a gyerek, akkor heverővé és éjjeliszekrénnyé alakítható, így a gyerek a már megszokott ágyikójában alhat továbbra is nagyokat éjszakánként!
MiniMax bölcsőfunkciós átalakítható kombi ágy
A kombi ágy egyszerre babaágy és pelenkázó komód, nincs szükség két külön bútordarabra. Amikor a gyereknek már nincs szüksége rácsos kiságyra, a komód és a rácsok levételével egyszerűen átalakítható ifjúsági heverővé és éjjeliszekrénnyé.
Bölcsőfunkció: a rácsos kiságyrész oldalirányba ringatható, később fixálható. Három magasságban emelhető fekvőfelületét mindig a legkényelmesebb, s legbiztonságosabb pozícióban használhatjuk.
A pelenkázó komód része jobb és bal oldalra egyaránt felszerelhető, így a modell abszolút személyre szabható. A 3 fiókos-egy ajtós, s polcos elrendezésű pelenkázóban minden apróság elfér. 2 nagy méretű ágyneműtartó fiókja teszi még praktikusabbá.
Jellemzők:
- Nagy rugalmassággal, és alkalmazkodóképességgel rendelkezik a variálható és állítható elemek miatt
- A lekerekített sarkok óvják a kicsit a sérülésektől
- Nem áll fenn annak a veszélye, hogy a gyermek szájába, vagy kezébe letört darab kerülhessen, miközben fogja, vagy beleharap az ágy valamely részébe
- Kizárólag az EN 71-3 Európai Biztonsági Szabvány alapján bevizsgált anyagokat tartalmaz
- Két magasságban állítható oldalrácsa lehetővé teszi, hogy könnyebben odaférhess gyermekedhez
- Az oldalrácson két eltávolítható elem található, így a kicsi ki-be tud mászni az ágyba egyedül is mikor nincs ott szülői segítség
Méretei:
Kombi ágyként: 197 x 83 x 108 cm
Fekvőfelület: 120 x 60 cm
Fekvőfelület heverőként: 190 x 72 cm
Pelenkázó komód mérete: 63 x 83 x 70 cm
Ágyneműtartó mérete: 123 x 70 x 81 cm
Súlya: 140, 5 kg
A bútor ára a szállítás díját nem tartalmazza. A végösszeggel és a rendelési idővel kapcsolatban bátran keresd kollégáinkat.
A bútort lapra szerelve szállítjuk.
Matrac nem tartozéka a terméknek, külön rendelhető hozzá!


Jelenlegi ára: 114 990 Ft
Az aukció vége: 2020-07-30 19:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése